Fri Leverans över 500 SEK
Fria Returer
Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul
Du lade till {0} produkter
Totalt (inkl. moms)
0,00
Bryn köttet, utan att röra om, i ca 3 minuter på varje sida. Lägg det brynta köttet på en tallrik.
Tillsätt 2 msk smör i grytan och sänk till en medelhög värme. Tillsätt lök och en halv tesked salt. Fräs löken tills den är brun, i ca 15 minuter.
Tillsätt mjöl, rör tills löken är helt täckt av mjöl och mjölet har fått en ljusbrun färg, i ca 2 minuter.
Tillsätt buljong, öl, timjan, lagerblad, brynt kött samt salt och peppar efter smak. Höj värmen och låt puttra. Sänk till låg värme och låt sjuda i minst 2 timmar tills köttet är mört.
Rör om då och då. Tillsätt senap och farinsocker en halvtimma innan köttet har sjudit klart. Ta bort timjanstjälkar och lagerblad. Krydda med salt och peppar efter smak och servera med stekt pommes frites.
Mångsidig & lätt
Bäst i Test
Professionell kvalitet
För intensiv användning