Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Copenhagen Kollektionen

Säg hej till en tidlös skönhet! Minimalistisk design, material av högsta kvalitet och en extra stor stekyta. Mindre krimskrams, mer utrymme! 

Sites-Greenpan-SE-Site
Produkten

Vad gör Copenhagen speciell?

Hälsosam & hållbar
Vår avancerade keramiska Thermolon Infinity Pro non-stick-beläggning är helt PFAS-fri och förstärkt med diamanter för maximal hållbarhet.
Minimalistisk design
Ett stilrent utseende med subtila linjer och ett handtag i matt rostfritt stål gör kollektionen till en riktig blickfångare.
25% mer utrymme
Kollektionen har en unik och optimerad form som erbjuder 25% mer stekyta. Du slipper överfulla stekpannor och kan enkelt tillaga måltider för hela familjen.

Varför GreenPan?

Hälsofördelar

Inga giftiga ämnen

Vår Thermelon keramiska beläggning är hälsosam, helt PFAS-fri och innehåller inga skadliga kemikalier. Det är vårt löfte till dig!

 

Non-stick

Tack vare den släta keramiska non-stick-beläggningen kan du använda mindre olja eller smör när du lagar mat och du slipper skrubba rent kokkärlet efteråt. Hälsosamt, snabbt & enkelt!

 

Miljövänlig

Vi värnar om vår planet. Därför står tillverkningen av en Thermelon keramisk non-stick-beläggning för 60% mindre koldioxidutsläpp i jämförelse med en traditionell non-stick-beläggning. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Skapad för dig

Vi förstår att du inte alltid kan spendera flera timmar i köket för att tillaga en hälsosam och god måltid. Därför är våra kokkärl vackra men praktiska, högkvalitativa men användarvänliga och smarta men enkla. Vår Copenhagen-kollektion hettas upp snabbt, fungerar på alla typer av spishällar och är enkel att rengöra. På så sätt kan du spendera mindre tid i köket och mer tid tillsammans med vänner och familj. Vill du veta hur du får ut det mesta av våra kokkärl? Se våra tips och tricks! 

Sites-Greenpan-SE-Site

Varje kock har sin egna unika stil!

Upptäck våra övriga kollektioner

1 7
global.nocontent