Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Craft Kollektionen

Du älskar traditionella kokkärl av kolstål, men tycker även att användarvänligheten i vardagen är viktig? Vår Craft-kollektion kombinerar det bästa av två världar: autentisk design, modern teknologi och hållbara material i kombination med en PFAS-fri keramisk non-stick-beläggning som garanterar optimal användarvänlighet. 

Sites-Greenpan-SE-Site
Produkten

Vad gör Craft speciell?

Hälsosam non-stick-beläggning
Kollektionen är utrustad med vår avancerade Thermolon keramiska non-stick-beläggning. Den är slät, extremt hållbar och helt PFAS-fri.
För intensiv daglig användning
En hållbar konstruktion av härdad aluminium, en slät svart yta, ett robus handtag och ett lock i rostfritt stål med etsade detaljer. Det här är kollektionen som klarar av allt!
Smart design
Tack vare den smarta designen har vår Craft-kollektion 25% mer stekyta. Det ger dig tillräckligt med utrymme för att experimentera med nya ingredienser och smaker! De nitade detaljerna skapar dessutom en sömlös insida för enkel rengöring.

Varför GreenPan?

Hälsofördelar

Inga giftiga ämnen

Vår Thermelon keramiska beläggning är hälsosam, helt PFAS-fri och innehåller inga skadliga kemikalier. Det är vårt löfte till dig!

 

Non-stick

Tack vare den släta keramiska non-stick-beläggningen kan du använda mindre olja eller smör när du lagar mat och du slipper skrubba rent kokkärlet efteråt. Hälsosamt, snabbt & enkelt!

 

Miljövänlig

Vi värnar om vår planet. Därför står tillverkningen av en Thermelon keramisk non-stick-beläggning för 60% mindre koldioxidutsläpp i jämförelse med en traditionell non-stick-beläggning. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Skapad för dig

Vi förstår att du inte alltid kan spendera flera timmar i köket för att tillaga en hälsosam och god måltid. Därför är våra kokkärl vackra men praktiska, högkvalitativa men användarvänliga och smarta men enkla. Vår Craft-kollektion hettas upp snabbt, fungerar på alla typer av spishällar och är enkel att rengöra. På så sätt kan du spendera mindre tid i köket och mer tid tillsammans med vänner och familj. Vill du veta hur du får ut det mesta av våra kokkärl? Se våra tips och tricks! 

Sites-Greenpan-SE-Site

Varje kock har sin egna unika stil!

Upptäck våra övriga kollektioner

1 7
global.nocontent