Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Sites-Greenpan-SE-Site

Hälsosam matlagning börjar med GreenPan

PFAS-Fri

All fakta på ett ställe

Om PFAS

PFAS är kemikalier som används för att göra produkter resistenta mot vatten, olja och smuts. Det blir dock allt tydligare att de är mycket skadliga för människor och miljö. Ska vi vara mer oroliga för detta? Och kan vi undvika att använda PFAS?

Läs mer
Sites-Greenpan-SE-Site
Läs mer

Få ett GRATIS gåva med alla beställningar!*

*När du handlar för minst 999 kr. Så länge lagret räcker.

Varför GreenPan?

Hälsofördelar

Giftfri 

En hälsosam Thermolon-keramisk beläggning, som är helt PFAS-fri och inte innehåller skadliga giftiga kemikalier. Det är vårt löfte till dig.

 

Non-stick

Vår keramiska non-stick-beläggning är silkeslen. Du behöver mindre olja eller smör, och det blir ingen skrubbning efteråt. Friskt, snabbt och enkelt!

 

Miljövänligt

Vi bryr oss om vår planet. Det är därför produktionen av vår Thermolon-keramiska non-stick-beläggning släpper ut 60% mindre CO2 jämfört med traditionella non-stick-beläggningar. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Panplockare

Hur man väljer pannan du behöver

Letar du efter en ny panna, men ingen aning om vilken du ska välja?Var inte orolig! Vi hjälper dig genom processen att hitta den perfekta pannan för dig.

Läs mer
Sites-Greenpan-SE-Site
Läs mer
Ny

Premiere Samling

Professionell kvalitet

Vårt Premiere samling är ett bevis på vår hantverksskicklighet. Vi samlade all vår kunskap och erfarenhet för att skapa det här utbudet.

Resultatet? Ett högteknologiskt, hållbart sortiment som gör att du kan laga mat som en yrkeskock i ditt eget kök. Innovation när den är som bäst!

Handla nu
Handla nu
global.nocontent