Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Memphis Kollektionen

Låt oss presentera vår Memphis-kollektion! Tidlös, enkel och mångsidig. Din pålitliga följeslagare vid daglig matlagning. 

Sites-Greenpan-SE-Site
Produkten

Vad gör Memphis speciell?

Hälsosam non-stick-beläggning
Tack vare vår Thermolon keramiska non-stick-beläggning är det enkelt att laga hälsosam mat. Kollektion en är PFAS-fri och du kan använda mindre smör eller olja.
Användarvänlighet
Kollektionen har en ergonomisk design med handtag som förblir svala för ett stadigt grepp och en sömlös insida för enkel rengöring.
Snabbt & jämn uppvärmning
Högkvalitativ aluminium och en tjock smidd botten som värms upp snabbt och jämnt för ett perfekt matlagningsresultat.

Varför GreenPan?

Hälsofördelar

Inga giftiga ämnen

Vår Thermelon keramiska beläggning är hälsosam, helt PFAS-fri och innehåller inga skadliga kemikalier. Det är vårt löfte till dig!!.

 

Non-stick

Tack vare den släta keramiska non-stick-beläggningen kan du använda mindre olja eller smör när du lagar mat och du slipper skrubba rent kokkärlet efteråt. Hälsosamt, snabbt & enkelt!

 

Miljövänlig

Vi värnar om vår planet. Därför står tillverkningen av en Thermelon keramisk non-stick-beläggning för 60% mindre koldioxidutsläpp i jämförelse med en traditionell non-stick-beläggning. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Skapad för dig

Vi förstår att du inte alltid kan spendera flera timmar i köket för att tillaga en hälsosam och god måltid. Därför är våra kokkärl vackra men praktiska, högkvalitativa men användarvänliga och smarta men enkla. Vår Memphis-kollektion hettas upp snabbt, fungerar på alla typer av spishällar och är enkel att rengöra. På så sätt kan du spendera mindre tid i köket och mer tid tillsammans med vänner och familj. Vill du veta hur du får ut det mesta av våra kokkärl? Se våra tips och tricks! 

Sites-Greenpan-SE-Site

Varje kock har sin egna unika stil!

Upptäck våra övriga kollektioner

1 7
global.nocontent