Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Sites-Greenpan-SE-Site

Om GreenPan

Hälsosam matlagning börjar med hälsosamma kokkärl

Det kan vara svårt att laga hälsosam mat varje dag. Därför är det viktigt att välja rätt kastruller och stekpannor. GreenPan erbjuder en hel rad hållbara och innovativa kokkärl för att göra hälsosam matlagning till ett rent nöje! 

Är du redo att förälska dig i vår keramiska non-stick-beläggning, våra fantastiska produkter och vår smarta design?

Sites-Greenpan-SE-Site

GreenPan – en unik berättelse

Visste du att GreenPan är ett Belgiskt märke?

GreenPan skapades av två flamländska barndomsvänner: Jan Helskens och Wim De Veirman. När de upptäckte att vanliga non-stick-kokkärl frigör giftiga ämnen när de överhettas, började de leta efter ett hälsosamt alternativ. Så småningom utvecklade de Thermolon, en keramisk non-stick-beläggning som inte innehåller några skadliga högflorerande ämnen (PFAS) och som tillverkas av ett derivat av sand. Det var så GreenPan föddes! 

Pionjärer
Alltsedan den hälsosamma keramiska non-stick-beläggningen uppfanns 2007 har GreenPan varit varumärket för kunder som väljer att prioritera hälsosam matlagning.
Ditt förstahandsval: keramisk non-stick-beläggning
Vill du ha marknadens bästa keramiska non-stick-beläggning? Då har du hittat rätt: GreenPan! Idag kan du dra nytta av den sjunde generationen av vår keramiska non-stick-beläggning, Thermolon. Du är värd inget mindre än den bästa kvaliteten!
0 % skadliga ämnen
Med vår keramiska non-stick-beläggning, Thermolon, kan du dra nytta av alla fördelar som vanliga non-stick-beläggningar ger, samtidigt som den är fri från skadliga kemikalier (PFAS-fri). Med GreenPan gör du ett hälsosamt val!

Vad gör GreenPan speciellt?

Hälsosamt, keramiskt, PFAS-fritt

Visste du att PFAS-ämnen även kallas för ”forever chemicals” (evighetskemikalier) på grund av sin långa livslängd när de släpps ut i naturen? De bra nyheterna? Det finns andra alternativ. Det är alltså hög tid att välja en PFAS-fri framtid. Här förklarar vi varför.

Läs mer
Sites-Greenpan-SE-Site
Läs mer

Smart teknik

Vår hälsosamma keramiska non-stick-beläggning må vara vår viktigaste produkt, men vi har även uppfunnit en rad andra banbrytande tekniska metoder. Vi slutar aldrig att införa tekniska nyheter – och det är vi stolta över!

Läs mer
Sites-Greenpan-SE-Site
Läs mer

Thermolon

Visste du att GreenPan är det enda varumärket som producerar sin egen non-stick-beläggning? På så vis kan vi garantera att vår non-stick-beläggning är 100 % hälsosam och att den inte innehåller några skadliga kemikalier över huvud taget.

Läs mer
Sites-Greenpan-SE-Site
Läs mer

Byt till GreenPan

Certifieringar

Vår fabrik är ISO-certifierad enligt ISO 9001, ISO 14000 och ISO 14001, vilket är tack vare det sätt som vi tar hand om vår personal och vår omgivning på.


När det är möjligt och som ett led i vår upcycling-strategi, använder vi oss av återvunnet rostfritt stål samt aluminium.


När Thermolon™-beläggningen tillverkas släpps 60 % mindre koldioxid ut under härdningsfasen i jämförelse med tillverkningsutsläppen under härdningsfasen av vanliga beläggningar på en sammanlagd nivå över hela världen.

Sites-Greenpan-SE-Site

Världsberömd kvalitet

Vi är mycket stolta över det faktum att våra produkter har tagit emot priser världen över.

Utmärkta material, en hälsosam non-stick-beläggning och smart design – så gör vi skillnad.

Sites-Greenpan-SE-Site

Frågor? Kontakta oss på: info@greenpan.com

global.nocontent