Fri Leverans över 500 SEK
Fria Returer
Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul
Du lade till {0} produkter
Totalt (inkl. moms)
0,00
Steg 1
Smält en klick smör i en stor gryta och fräs den grovhackade löken tills den blir genomskinlig. Hacka selleri och purjolök och lägg i grytan med löken.
Steg 2
Tärna palsternackorna och tillsätt i grytan.
Steg 3
Dela pumporna på mitten, ta bort kärnorna, skiva pumpan i stora bitar och lägg i grytan för kokning.
Steg 4
Skala och pressa vitlöken. Knyt ihop timjan och lagerblad för att forma en ”bouquet garni” (örtbukett). Tillsätt detta till grönsakerna. Krydda grönsakerna med garam masala, currypulver och gurkmeja.
Steg 5
Häll buljongen över grönsakerna, låt sjuda med locket på i minst 40 minuter. .
Steg 6
Mixa soppan tills den blir slät.
Blanda äggulorna och ströbrödet till en smet. Krydda med salt och peppar.
Tärna chorizon i små bitar, hacka persiljan och blanda i smeten.
Trilla små köttbullar och stek dem i en klick smör tills de är genomstekta.
Servera soppan med stekta chorizoköttbullar och garnera med persilja och paprikapulver efter smak.
Bäst i Test