Fri Leverans över 500 SEK
Fria Returer
Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul
Du lade till {0} produkter
Totalt (inkl. moms)
0,00
Skär auberginerna på längden, strö över salt och låt stå i 1 timme för att ta bort den beska smaken. Skölj därefter skivorna noga och torka försiktigt. Skär upp lökringar. Skär tomaterna på mitten och släng kärnhuset. Skär tomatköttet i bitar. Skala och pressa vitlöksklyftorna.
Värm 2 msk olivolja i en kastrull och fräs lök och vitlök i 7 minuter tills löken blir mjuk. Tillsätt tomater, lagerblad, rosmarin, basilika, salt och peppar och koka i 15 minuter. Höj värmen för att låta överflödig vätska avdunsta.
Ta bort kastrullen från värmen när såsen har kokat färdigt och låt svalna något.
Skär paprikorna på längden (i fyra delar) och släng kärnhuset. Skär zucchinierna i tunna skivor på längden. Släng kantskivorna. Pensla aubergine, paprika och zucchini med olivolja och grilla i grillpannan tills grönsakerna är genomstekta och har fått en fin färg.
Varva aubergine, paprika, tomatsås och zucchini på tallriken. Garnera med en klick tomatsås, lite smulad getost, rosmarinkvistar och basilikablad.
Serveras varmt eller kallt.
Effektiv & elegant
Det perfekta tillskottet till alla samlingar
Lyxig kvalitet