Fri Leverans över 500 SEK
Fria Returer
Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul
Du lade till {0} produkter
Totalt (inkl. moms)
0,00
Värm oljan i en stor stekpanna med lock på medelhög värme. Fräs lök och paprika samt krydda med salt och peppar. Tillsätt vitlök och fräs i 2 minuter till. Strö över kummin och cayennepeppar, tillsätt tomatpurén och fräs tills purén börjar lösas upp.
Blanda i de konserverade tomaterna och tillsätt en skvätt vatten. Låt sjuda utan lock i 10 minuter för att låta vattnet avdunsta något (tillsätt mer vatten om såsen blir för tjock).
Blanda i de färska örterna. Använd baksidan av en sked för att göra 4 små gropar i såsen och knäck äggen i dem. Koka med locket på i 10 minuter tills äggen stelnar.
Lyft bort locket från stekpannan de sista fyra minuterna så att överflödig vätska kan avdunsta. När vätskan har reducerats är shakshukan redo att serveras. Smaklig måltid!
Vi rekommenderar att servera med spenat, smulad fetaost och/eller naturell yoghurt efter smak.
Enkel att använda dagligen
25% extra stekyta
För intensiv användning
Lätt & Bekväm