Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

begränsad utgåva

Smart Shape Marble kollektionen

Är kokkärl tråkiga? Inte om du frågar oss! Vår Smart Marble-kollektion har en enastående prestanda, ser vacker ut och är perfekt för alla Instagrammare som älskar att fotografera mat!  

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu
Produkten

Vad gör Smart Shape Marble kollektionen speciell?

Hälsosam non-stick-beläggning
Kollektionen har en Thermolon keramisk non-stick-beläggning som är helt PFAS-fri och enkel att både använda och rengöra.
Iögonfallande design
Smart Marble-kollektionen kommer att bli ditt köks nya stjärna. Den eleganta svarta designen och det V-formade handtaget av marmor gör att serien både är vackert och 100% Instagram-säkert!
Stapelbar form
Tack vare den unika formen förvaras kokkärlen enkelt ovanpå varandra, så kompakt att de tar upp 30% mindre utrymme i ditt köksskåp.
begränsad utgåva

Smart Marble Non-Stick Frying Pan 2pc Set

Den eleganta designen i vår Smart Marble -kollektion ger ditt kök en omedelbar uppgradering. Denna artikel i begränsad upplaga är också idealisk för matstyling och fotografering. Kokkärlen har en unik stapelbar design och en sömlös inredning som är lätt att rengöra.

Den eleganta designen av vår Smart Marble-kollektion ger ditt kök en omedelbar uppgradering.Detta föremål i begränsad upplaga är också idealiskt för matstyling och fotografering.Pannorna har en unik stapelbar design och en sömlös inredning som är lätt att rengöra.

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Varför GreenPan?

Hälsofördelar

Inga giftiga ämnen

Vår Thermelon keramiska beläggning är hälsosam, helt PFAS-fri och innehåller inga skadliga kemikalier. Det är vårt löfte till dig!

 

Non-stick

Tack vare den släta keramiska non-stick-beläggningen kan du använda mindre olja eller smör när du lagar mat och du slipper skrubba rent kokkärlet efteråt. Hälsosamt, snabbt & enkelt!

 

Miljövänlig

Vi värnar om vår planet. Därför står tillverkningen av en Thermelon keramisk non-stick-beläggning för 60% mindre koldioxidutsläpp i jämförelse med en traditionell non-stick-beläggning. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Skapad för dig

Vi förstår att du inte alltid kan spendera flera timmar i köket för att tillaga en hälsosam och god måltid. Därför är våra kokkärl vackra men praktiska, högkvalitativa men användarvänliga och smarta men enkla. Vår Smart Marble-kollektion hettas upp snabbt, fungerar på alla typer av spishällar och är enkel att rengöra. På så sätt kan du spendera mindre tid i köket och mer tid tillsammans med vänner och familj. Vill du veta hur du får ut det mesta av våra kokkärl? Se våra tips och tricks! 

Sites-Greenpan-SE-Site

Varje kock har sin egna unika stil!

Upptäck våra övriga kollektioner

1 7
global.nocontent