Skip to main content

Fri Leverans över 500 SEK

Fria Returer

Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul

Välja kokkärl

Är du ute efter ett nytt kokkärl, men vet inte vilket du ska välja? Inga problem! Vi hjälper dig att hitta det perfekta kokkärlet för just dig. 

Sites-Greenpan-SE-Site

Steka

Stekpanna | GreenPan 

Inget kök är fullständigt utan en ordentlig stekpanna. Våra stekpannor är otroligt mångsidiga och kan användas för att tillaga allt från kött och potatis till grönsaker och ägg. Inte undra på att folk använder dem nästan varje dag! 

TIP: använd alltid stekpanneskydd när du förvarar dina stekpannor. På så vis skadas inte stekpannornas non-stick-beläggning när du staplar i varandra. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Fiskpanna | GreenPan 

Älskar du att steka färsk fisk? Då behöver du en bra fiskpanna. Pannans praktiska ovala form ser till att värmen fördelas jämnt, så att hela fiskfilén steks perfekt! 

TIP: en fiskpanna är utmärkt att steka korvar i eller andra avlånga köttbitar, såsom revbensspjäll. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Woka & Grilla

Grillpanna | GreenPan 

Oavsett om du sugen på en saftig köttbit, grillade grönsaker eller en grillad fiskfilé – våra fräsiga grillpannor står till tjänst! Den gjutna pannans yta skapar de kännetecknade grillstrecken, vilket gör riktiga smakexplosioner av dina maträtter. 

TIP: Använd aldrig olja i din grillpanna. Täck istället ingredienserna som du ska grilla med olja. Kokosolja eller jordnötsolja är också bra alternativ. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Wokpanna | Greenspan 

Wokpannor har blivit standard i moderna kök. De är ett absolut måste för alla som tycker om krispiga grönsaker och enkla maträtter. Wokning kräver väldigt lite fett eftersom wokade maträtter bara tar några minuter att tillaga. Fördelen? Alla ingredienser behåller sina vitaminer och middagen är färdig på nolltid. Win-win! 

TIP: Alla typer av olja är inte lämpliga för wokning. Kokosolja och jordnötsolja är ett bra val eftersom de tål höga temperaturer! 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Långkoka

Traktörpanna | GreenPan 

En traktörpanna liknar en stekpanna, men den har högre kanter och ett lock. Det gör att traktörpannor är perfekta att baka, steka och koka i. De passar perfekt när du vill förbereda tjockare köttstycken, stekar, risotto, grytor eller andra maträtter som måste sjuda ett tag. 

TIP: Använd alltid locket för att behålla så mycket av värmen som möjligt när du lagar mat. Så får du de bästa, smakrikaste resultaten. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Gryta | GreenPan 

Gillar du inte tunga kastruller? Då kommer du att älska våra grytor. De har samma fördelar som en vanlig gjutjärnsgryta har, men det formgjutna aluminiumet gör dem upp till 50 % lättare! Du kan använda dem till allt från att steka kött till att förbereda gratänger, curryrätter, grytor eller soppor samt till att tillaga grönsaker, potatis, pasta och ris. 

TIP: Formgjutet aluminium värms upp snabbt, så det räcker med medelhög värme för att få perfekta resultat. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Koka & Grädda

Kastrull | GreenPan 

Perfekt löskokta ägg, hemlagade såser, lugnande varm choklad eller krämig gröt. Kastruller går att använda till allt detta och mycket mer! De är också det perfekta kokkärlet för att koka små grönsaksmängder eller värma upp en portion soppa eller en sås. 

TIP: Fyll kastrullen till max. tre fjärdedelar för bästa resultat. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Pannkakspanna | GreenPan 

Med vår pannkakspanna kan du grädda fina, krispiga och gyllene pannkakor på nolltid. Det är lekande lätt att vända pannkakorna tack vare pannans keramiska non-stick-beläggning och låga kanter, vilket dessutom gör att du enkelt kan låta dina pannkakor glida från panna till tallrik. 

TIP: du kan även använda den här pannan för att tillaga och vända goda omeletter. 

Shoppa nu
Sites-Greenpan-SE-Site
Shoppa nu

Rätt kokkärl för varje spishäll

Alla våra kastruller och stekpannor har en innovativ Magneto™-induktionsbotten med ferromagnetiska partiklar. Därför fungerar de hur enkelt som helst på alla typer av värmekällor, inklusive induktion. Klicka här för att läsa mer om olika typer av spishällar.

Induktion
Att laga mat på en induktionshäll är snabbt, enkelt, exakt och säkert. Du behöver dock kokkärl med en jämn, magnetisk botten. GreenPan har allt du behöver: hela vårt sortiment går att använda på induktionsspisar tack vare kokkärlens speciella botten med ferromagnetiska partiklar.
Gas
Många tycker fortfarande om att laga mat på en gasspis. Den gör att du enkelt kan reglera och finjustera värmen under tiden du lagar mat. Du kommer inte att ha några problem med att använda GreenPan eftersom hela vårt sortiment går att använda på gasspisar..
El & Keramik
Det tar lite längre tid för elektriska och keramikhällar att värmas upp och svalna. Stäng av värmen när din mat är nästa färdig för att spara energi! Hela vårt sortiment går att använda på elektriska och keramikhällar. Välj din favorit!

Rätt diameter

Oavsett vilken typ av spishäll du har, bör du alltid se till att botten på din stekpanna eller kastrull (även kallad induktionszon) har samma diameter som kokplattan du kommer att använda. 

Till exempel: om en kokplatta på din spishäll är 18 cm i diameter bör du skaffa ett kokkärl, vars botten är 18 cm diameter (= en induktionszon på 18 cm). 

TIPS: Värms (induktions-)kokplattan inte upp direkt? Flytta kokkärlet lite för att se till att det ansluter till din kokplattas magnetiska fält. 

Kontrollera storleken på kokkärlens induktionszoner för att välja rätt. 

Sites-Greenpan-SE-Site
global.nocontent