Fri Leverans över 500 SEK
Fria Returer
Den 14 december är sista beställningsdagen för att ha dina varor till jul
Du lade till {0} produkter
Totalt (inkl. moms)
0,00
Stek hackad lök i en stor gryta tills den blir gyllenbrun.
Fräs viltköttet i en separat stekpanna på hög värme. Köttet måste inte bli genomstekt. Krydda med salt och peppar.
Tillsätt det frästa viltköttet till den stekta löken i grytan. Strö över lite mjöl och blanda ordentligt. Stek blandningen i några minuter på låg värme.
Häll i rödvinet i stekpannan som du använde för att steka viltköttet och värm upp det medan du rör om för att ta tillvara på köttsaften som finns kvar i pannan. Tillsätt det uppvärmda vinet i grytan.
Lägg de mosade enbären och kryddnejlikorna i en tekula och gör en s.k. ”bouquet garni” (örtbukett) med några kvistar timjan, lagerblad och persiljestjälkar. Tillsätt detta och tranbärssylten i grytan. Rör om och låt sjuda i 2 timmar på låg värme.
Bäst i Test
Professionell kvalitet
För intensiv användning